Månadsarkiv: juli 2011

PDOL

‘Piteå dansar o ler’ har officiellt börjat!

20110728-232219.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Lizas senaste impulsköp

Så. Sjukt. Söt.

1 kommentar

Under Vardag

Grönt kort – CHECK!

Nu är de bara o ge sig ut på banan o svinga lite!

20110726-133512.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Nymålat

Gjorde nyss en insats hos farsan och målade lite plankor som ska bli ett nytt altanräcke. Solen gassade, musiken peppade och färgstänket yrde. Underbart! Sjukt synd att jag inte har nån lacknafta hemma.. är rätt prickig av all färg!

 



Lämna en kommentar

Under Vardag

Mamma 50!

I lördags firade vi mammas födelsedag hos bästa Nyströms i Vitsand, här är några bilder:

Världens bästa mamma

Lämna en kommentar

Under Bilder

Relax mode

Glömmer totalt bort att blogga i den här värmen! Har spenderat 3 dagar med hjärtat ute på världens bästa ö och nu är mamma och hennes man i stan så vi ska fira hennes 50-årsdag imorgon med fest. Bilder och blogg kommer senare!

20110722-194141.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

JAG KOM IN!

Det finns inte ord för hur glad jag är. Frustrationen som fanns imorse är som bortblåst och det känns som en sten har lyfts från mina axlar. Jag ringde förtvivlat flera gånger till studera.nu men blev ständigt bortkopplad eftersom det var så många som ringde. Men till slut kom jag fram och rabblade på om problemet jag hade med pin-koden och hur sjukt gärna jag ville ha en ny på momangen så jag skulle få veta om jag kom in eller ej. Då kläcker den ljuvliga rösten ur sig ”men det kan jag tala om för dig nu, vill du veta?”. Eh, JA. ”Du är antagen”. Då brast det, jag grät och kunde inte få ur ett ord. Klämde ut ett par ”Tack!” och la på innan jag fortsatta glädegråten, hyperkramade Anders och ringde mina föräldrar!

Det är inte värsta grejen egentligen men det har blivit en stor grej för mig. Det känns som ett så stort steg att börja plugga på riktigt och efter en kämpig vår kunna säga att det var värt det. Det kommer bli så kul! Och jag vet redan att jag kommer ha minst en grym klasskompis!

Fastighetsmäklare, Luleå, 2 år, start hösten 2011. Yes!

2 kommentarer

Under Vardag

?!=)€((#€”&)/”=#€#&%/#€%##”€%/(

Det är inte sant! Jag saknar Pin-kod för att logga in på studera.nu och se mitt intagningsbesked!!! Man ska inte behöva en Pin-kod mer än en gång och jag har redan loggat in med den en gång! SÅ NU MÅSTE JAG VÄNTA PÅ POSTEN (!!!!!!!!) FÖR ATT VETA OM JAG TAGIT MIG IN. DET ÄR INTE SAAAAAANT! Jag vet allvarligt inte vad jag ska ta mig till. Om jag ska hållas på streckbänken tills på måndag kommer det inte ens finnas kvar en smula av mitt tålamod!

AAAAAAAAH!!!!!!!!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Tarantula

(Kortare version av originalet)

Den här låten är galen! Stefan gjorde det så bra i lördags när han beskrev digget till den såhär: ”Tänk er att ni är i Indien, sitter i en ring i skräddarposition, alla har rökt på, allt är suddigt och en indie sitter i mitten med en ormflöjt och 0:45 in i låten börjar kobran stiga uppåt.” Föreställ er!

Lämna en kommentar

Under Musik

Jewellery

Beställde hem två smyckeskrin lite på chansning och jag blev så sjukt nöjd! Kolla så fina de blev!

Ska nog plocka bort de rostfärgade bollarna på byrån.. kändes inte så matchy..

Lämna en kommentar

Under Vardag

Self pity

Ända sedan en monsterstor broms (vilket namn alltså) tog en tugga av min ankel igår på golfen har foten svullnat o kliat konstant. Den ser förjävlig ut! ”Midjan” vid ankeln ät försvunnen och benet ser ut som en stock. Inte nog med det, jag är förkyld, har tvättstugan och dom har lovat regn lagom till golfen ikväll. Tyck synd om mig!

20110712-141021.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Top flite

Hängde med grabbarna på en 9-hålsrunda idag, en liten observationssväng inför imorgon då jag själv ska spela lite också. Eftersom älsklingens 25-årsfest igår blev en karatefest var tempot på banan idag allt annat än vasst. Men vad gör det! Sådana här soliga dagar på klubben är absolut något jag kan lära mig leva med.

20110710-201729.jpg

20110710-201833.jpg

20110710-201931.jpg

20110710-202016.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Splat

230 mil senare och minst lika många insekter – meet Bugkiller.

20110708-223733.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

The only road that I have ever known

Då var vi på väg igen! Denna gång norrut och hemåt. Drygt 9 timmar ska spenderas på E4:an innan vi kan packa ur sista flyttlasset med kläder, skor och prylar vi hämtat från lägenheten i Stockholm. Jag hoppas alla som kan befinner sig ute i solen medan jag själv känner brännan blekna för varje mil!

20110708-100206.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Stadig frulle

Det är såhär frukostar ska se ut. Behöver nog inte äta mer idag…

20110702-113238.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

And we’re off!

Sitter här lite småstressad, om 1 timme ska vi vara på väg mot skellefteå och jag ska ha packat för en vecka. Borde börja! Efter stadsfesten, Robyn, hotellfest och kvalitetstid med tjejerna plockar hjärtat mitt upp mig och vi drar iväg till Värmland – Stockholm – Piteå. Så, de lär bli bloggfattigt ett tag. Packa, packa, SOMMAR!

Lämna en kommentar

Under Övrigt