Månadsarkiv: maj 2011

Cute

Vi åkte o tittade på alla glada kossor som fick komma ut i sommarhagen idag. Jag tror jag var mer exalterad av att se dom än de förhandstippade Ebba o Troja. Kor alltså.. Så sjukt konstiga djur egentligen.. När man tänker på det.

20110531-132032.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Mitt i prick

Det blir inte bättre än såhär: choklad, kokos o banan! Limited edition. Måste bunkra.

20110530-225508.jpg

2 kommentarer

Under Mobilinlägg

Isn’t it obvious

Nu är det bokat! Erik Hassle, Rebecca & Fiona och Robyn den 1 juli i Skellefteå! När Robyn bestämmer sig för att gästa en stad så nära oss mitt i hennes högsta peak i karriären är det enda rätta att åka dit! Jag hoppas att alla tjejer kan följa så kan vi få en pangkväll!

Lämna en kommentar

Under Musik

Let there be light

Klockan är närmare 02.00 och det är så ljust ute att det är löjligt att ha tända ljus. Love it!

20110529-014340.jpg

Lämna en kommentar

Under Övrigt, Mobilinlägg

Nu tar jag helg

Med slutprovet i kurs 2 av 3 avklarat o en ledig helg framför mig kompletterar jag fredagen med lite sushi! Nam nam nam..

Btw, vad är oddsen att det visar sig klättra en spindel på just MIN bananklase så jag blev tvungen att knosa den med en plastpåse. Och nu regnar det.

20110527-160620.jpg

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Jahopp!

Jag fick rida ponny igår! Det var väl sådär 5 år sedan sist!? Inte bara det, vi hoppade! Sjukt var det iaf och jag önskar jag hade kunnat se det själv, mina långa ben strax under magen på den stackars söta ponnyn när vi skuttade fram.. Haha! Men Ulrika fick nog sig ett gott skratt på läktaren!

Här är miraklet som bar mig igår, tur han är av modell grövre.. Hehe..

20110527-144843.jpg

Det nybyggda ponnystallet är för övrigt sjukt fräscht också!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Rom!

Nu är vi tillbaka efter en weekend i Rom och SOM det har varit härligt! Förutom de 5 extra kilon jag ätit upp mig på grym pasta, pizza och rödvin fanns det oändligt mycket vackert att se och uppleva. Det är ju absolut en sån stad man måste besöka innan man dör. Att vi hade mellan 25 och 32 grader varmt var ju inte direkt någon nackdel..
Bjuder på ett par bilder, synd att brännan inte satt där innan vi for ( vill ni se på mindre bleka nunor/spiror såg jag att Kenza just varit där och bjuder på bildregn.. hehe) men det hör väl till! Note to self: Man blir inte brun med solskyddsfaktor 25.

Helt utan inbördes ordning:

Gänget på Spanska trappan

Utsikt från trappan

Strawberry daiquiri

Vi missade tävlingen med dryga veckan, hade varit grymt att se!

Söt sköldpadda :)

Typ pose vid ett träd

Yummie!

Palmen och jag

Skålar med Jesse på takterassen

Lycka på bild

Här dog jag lite..

Hjärtat och jag utanför Colloseum

Mera Colloseum

Anders utanför vatikanen

Ett av tusen mosaikgolv samt skavsårsfötter

Utsikt i vatikanen

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Inga problem

Lämna en kommentar

Under Musik

Hockeykväll

Vi utnyttjar soffans fulla längd (o gottismagsäckens fulla volym) för att se den sista hockeyn för denna säsong. Jag tror på en jämn match o 3-2 till Swe, kom igen!

20110515-203723.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Musikmagi i bilen

Spotify i bilen!!!

20110514-170048.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Världens finaste farmor <3

20110512-205649.jpg

Lämna en kommentar

Under Vardag

Katshing

Dagens shopping; partytoppar, stallhoodie, bikini, örhängen, GOLFSET & CYKEL. Nöjd tjej!

20110512-205357.jpg

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

”When I was a young boy, at the age of 5. My mama said I was gonna be the greatest man alive”

Aaah.. har två prov imorgon vilket borde innebära den täppta näsan klistrad i böckerna MEEEN det är så mycket roligare att titta på skräpig dag-tv, nynna reklamsnuttar för mig själv, vika tvätt, äta polly, lösa korsordet i PT, fluffa upp soffkuddarna, surfa in på meningslösa bloggar (min inräknad), smsa och skriva inköpslistor. Allt bidrar självklart till ökad ångest och jag kan garantera kraftig frustration runt kl 7.00 imorgon bitti när jag inser mitt misstag, alternativt under nattens småtimmar. Så, den som stal min koncentration – GIVE IT BACK!

Bild från sjukt begåvad tjej.

Lämna en kommentar

Under Vardag

P.O.L.L.E.N.

Med den här knoppande (blommande/lövande?) björken precis utanför balkongen behöver jag väl knappast säga att min näsa är totalt blockerad! Missbrukar nässpray, antihistamin och tålamod. Det ryktas om att det finns ett vaccin mot pollenallergi, är det sant? Låter lite för bra.. Google nästa!

20110511-195138.jpg

20110511-195202.jpg

Lämna en kommentar

Under Vardag

Finns det en så finns det flera

Så himla typiskt! Det var världens finaste väder i morse när jag åkte iväg till matten strax efter 8, solen sken, bilen kokade och sommarluften värmde. Jag hade laddat för en heldag med lektioner men så stack lärarna iväg på möte. ”Yes!” tänkte jag, då drar jag ut i solen! Meeeeen då gick den självklart i moln.. Värmen är dock kvar så min exellenta kycklingsallad fick jag avnjuta på balkongen ändå. Men varför är det så, solen lyser när man jobbar/pluggar och lyser endast med sin frånvaro när man är ledig?

Men lika glad för det är jag när även morgondagens lektioner är inställda (därmed också mitt prov!), jag hinner repetera lite till utan tidspress och umgås med hjärtat som åker till Göteborg ett par dagar med avresa imorgon.

20110509-130218.jpg

Lämna en kommentar

Under Vardag

God damn right it’s a beautiful day

Jag är klar med mattekapitlen jag behöver för provet nästa vecka och har tid för att repetera, jag blev nöjd över högskoleprovsresultatet, jag är frisk, jag har världens goaste vänner, jag har världens bästa sambo, ridningen igår gick sjukt bra, det är grymt härligt att vara ute i vårvädret, jag har sjukt roliga saker inplanerade för den närmsta framtiden och jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men väljer att hålla mig till det här.

Småbåtshamnen, Öjebyn (där vi även hittade en flaskpost!)

20110506-232001.jpg

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Update ( Ja, jag lever)

Påsken kom och gick, hann med att träffa mycket trevligt folk, äta i helvetes för mycket godis, jobba en del och dricka en drink eller två. Sen kom Valborg som spenderades runt en brasa på Renön med ett saftigt roligt gäng och lärde mig även att festa utomhus i täckbyxor.

Plugget har hamnat i skymundan och nu jobbar jag på att ta igen det. Väntar även spänt på resultatet från högskoleprovet som lär dimpa ned vilken sekund som helst och jag ber till gudarna att det ska hjälpa mig dit jag vill! Så det som gäller just nu att fortsätta jobba, plugga, tvätta, laga mat, sova, träna, rida, städa och längta efter sommaren.

Vill ha sommar nu! Tänk att få sätta tänderna i en sillmacka… Tunnbröd, riktigt smör, mandelpotatis och sill! Magiskt..

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat