Månadsarkiv: november 2010

Inte en stund för tidigt

Äntligen är min vidriga utväxt på väg att utplånas! Jag har bara väntat på ett lämpligt tillfälle att låta plånboken svida, vilket har dröjt lite väl länge.. Jag är positivt överraskad av Cao + Co’s lokaler, produkter o stämning. Nu återstår bara resultatet! Tills dess ser jag ut som ett plåtmonster.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Shoes

Eftersom skor hör hemma i skohyllor och garderober och inte gör sig speciellt bra som ögongodis på diverse hyllplan i hemmet (hur mycket man än vill….). Därför kan jag inte låta bli att kära ned mig i dessa glasskor à la Askungen som man faktiskt kommer undan med som prydnader!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

WTF

INTE OKEJ!!!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Tomtegubbe

Jaha, så trillade även jag dit. Före första advent tillome! Jag har börjat julpynta! Gick ett par timmar med Lisa på stan och la mina sista slantar på den sötaste tomtegubben jag vilat ögonen på! Synd att han bara fick skratt som välkomnande här hemma.. Men jag gillar honom iaf :)

 

Lämna en kommentar

Under Vardag

Pärlan

Utan anmärkningar eller ”- Jaa, ja hitta då it nå fel, välkommen nästa år!”. Då är de bara att montera dit xenonljusen igen.. Hehe.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Inled mig ej i frestelse

Kul att glassbilen stannar under vår balkong! Gud vill att jag ska vara tjock!!!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Powernap?

Skulle idag göra ett mer eller mindre ”rutiningrepp” som tar typ 5 min om allt går som de ska. Men de gjorde det självklart inte. Jag reagerade tydligen på lokalbedövningen, svimmade och fick nåt sorts krampanfall? Var borta i typ 30 sekunder innan jag vaknade sjukt förvirrad till 3 suddiga ansikten som berättade att jag befann mig på Piteå Älvdals Sjukhus och vad som hade hänt. Väldigt underlig känsla det där med att svimma.. Hann typ drömma 5 olika drömmar och det kändes som en hel natts sömn! Haha! Anyway, jag hade ordentligt lågt blodtryck efter det och var tvungen att ligga kvar i 2 timmar på observation där jag fick fika skorpa, saft och se på tv! Inte så pjåkigt!

Även om det här inte var så farligt tänker jag ändå på hur tur vi har som lever i Sverige och kan få så fin sjukvård. Alla som hjälpte mig var så otroligt gulliga dessutom, dagens ros till dom!

Knäppte några självömkansbilder/tyck-synd-om-mig-bilder när jag låg där skakis men uttråkad!

 

Lämna en kommentar

Under Övrigt, Vardag

Skaru lukta på glöggen pojk?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Weekend

Jag kan inte förstå att det fortfarande är helg! Känns som att den har varit så lång för att vi hunnit göra så mycket! I fredags åkte vi till luleå med 3 andra par från hjärtats firma, checkade in på hotell, tog ett par drinkar och bussade till Western Farm i Boden där Optima bjöd in oss till julbord och show. Riktigt roligt ställe! Bussade sedan tillbaka till hotellet på natten, fick en otroligt god frukost som gjorde oss pigga nog att ta en mysig dag på stan med lite shopping! Det kliar så sjukt mycket i fingrarna på mig, vill bara köpa julklappar men det är inte löning förrän på fredag.. (För övrigt har jag nog aldrig varit med om en mer harmonisk shoppingdag även om vi hade med oss 3 karlar.. haha!) När vi återvände till Piteå hann vi inte mer än lämna väskorna hemma innan vi blev bjudna på ”Mens night”, en lokal humorshow som faktiskt var ganska rolig trots att vi nog gärna hade kunnat vara 20 år äldre för att passa in i publikens målgrupp ;) Men för att sammanfatta så har det varit en otroligt rolig helg med härligt sällskap!

1 kommentar

Under Övrigt

Oh na na

Ytterligare en sån där låt jag inte får nog av.
(Tills jag nött sönder den 1 vecka senare)

Lämna en kommentar

Under Musik

Work in progress

 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Algebra

 

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Frustration

Efter en mysig lunch hos farmor med hennes syster, min pappa och faster begav jag mig sen rätt in i ett helvete, täckbyxhelvetet! Det finns inget värre än täckbyxor! Jag har inga och om jag ska bo här och ha ett aktivt friluftsliv denna vinter så är de ju ett måste.

Antingen är dom för korta för mina 34″-ben, för höga i midjan, ger en ett onödigt flodhästarsle, Anja Persson-lår, byxben som skulle extraknäcka som fallskärmar, har billigt prassligt tyg eller sitter bara allmänt fel. Jag gav upp efter 30 minuters provande i Intersports lilla hytt och gick hem iskall i -14 celcius. Toppen.

Köpte istället ny pärm, register, plastfickor (finns det nåt härligare än plastfickor!?) och en mapp som jag nu ska ta ut min frustration på och organisera!

 

Lämna en kommentar

Under Vardag

Huvud, axlar, knä och tå

Góaste Ida såg mitt frustrerade inlägg och tog saken i egna händer och kreerade denna nya fräscha header, jättetack! Känns micket, micket bra.

För övrigt sitter jag rätt uppmjukad i soffan efter en otroligt skön massage som självaste jobbet bjöd på (det är sant! vilken lyx!) Ytterligare ett tack! Massören hittade lite tjorv och stelheter i min spökande högeraxel som tjafsat ända sedan jag gick omkull med en häst för 9 (?) år sedan. Skönt kändes det att mjukas upp lite iaf!

Bilden har inget med inlägget att göra.

Lämna en kommentar

Under Övrigt

127 hours

Vill se, vill se, vill se!

Lämna en kommentar

Under Övrigt

SUCK

Tydligen har mitt ”tema” här på bloggen gått ut och ersatts med ett annat (typ ett exakt likadant) och därmed försvann även min header. Kul. Jättekul. Vad som är ännu roligare är att bilden i fråga har jag lagrad på min lite äldre hotmail, som NU HOTMAIL HAR FÅTT FÖR SIG ATT SPÄRRA ALT. NÅN HACKAT ALT. TAGITS BORT. Det är nästintill omöjligt att få någon sorts support på nätet och jag håller på att ge upp. Min enda chans var att försöka komma ihåg svaret på min ”hemliga fråga” som jag hittade på för 10 (??) år sedan när jag tyckte att jag var finurlig och angav svaret på min dåvarende typ favorithästs riktiga namn i stamtavlan………. Varför. Gör. Man. Nåt. Sånt. Dumt.??. Så nu har jag svarat fel för många gånger och kommer inte åt den. Toppen!

Men då är det väl dags för en ny! Då är nästa fråga, vad vill jag ha?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Mjauu

Hilton, världens mysigaste kisse!

 


Hahahaha, oslagbart kul!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Utmanad

Blev ”utmanad” av Sara på följande lilla lista:

4 TV-program jag ser: Först o främst vill jag klargöra att jag helst vill ladda ned gratis alt. streama någon av mina 14 favoritserier.. annars ser jag gärna:
1. Ensam mamma söker
2. Halv 8 hos mig
3. Americas funniest home videos
4. Idol

4 saker jag gjort idag:
1. Skottat fram bilen
2. Lagat mitt livs första lasagne (dock lagom misslyckad med vaniljyoghurt och för lite pastaplattor.. eh)
3. Ridit, en cavalettibana + litet hinder med dressyrhäst
4. Sett första perioden av Sverige vs. Tjeckien-matchen

4 saker jag längtar efter:
1. Löning
2. Skidbacken
3. Mamma
4. Att ha ett husdjur…

4 saker på önskelistan:
1. Den svarta Alexa-väskan hos Mulberry i mellanstorlek <3
2. Täckbyxor som inte gör att jag ser ut som en cool hiphopare från 90-talet………………
3. Thierry Mugler – Womanity, parfymen som tydligen luktar godare för varje gång jag testar den
4. Sen var det nog inge mer!

Jag utmanar den som pallar!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Den som söker han finner

O jag hittade bilen! Har låtit den stå i tre dagars oavbrutet snöande och konstaterat att det är dags att köpa en spade.

Lämna en kommentar

Under Vardag

Får. Inte. Nog. Av. Den. Här. Låten.

Lämna en kommentar

Under Musik

Housewifen har talat (bakat)

Lämna en kommentar

Under Vardag

Projekt

När man bor i en 1,5:a får man improvisera! Dörren till klädkammaren var på tok för mkt o vägen o har åstadkommit åtminstone 5 blåmärken för många. Bort med den o dit med ett snyggt hemmasnickrat draperi!

Före:

Under:

Efter:

 

Lämna en kommentar

Under Vardag

Farfar

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat