Månadsarkiv: mars 2010

Sandalpremiär

På jobbet idag knatade jag och Wasa runt en stund i remsandaler! Hur härligt? Är det nån gång man får sommarkänslor så är det när man får klä sig i pasteller, ha ljusa jeans och sandaler! Värt att nämna är ju också att i år har vi fått in fantastiska sandaler i 100% läder i flera underbara färger till butiken. Jag är kär. Dessutom heter modellen Jenny – meant to be!?

Som vanligt i brist på bättre bilder att blogga blir det en med mobilen!

1 kommentar

Under Vardag

Det var bättre förr

I Windows 7 kan man inte byta skrivbordsbakgrund! Men för en liten pluttig summa på 75 EURO, då kan man det. IDIOTI! Jag har därmed tagit ut min frustration och kompenserat det med att ha leopard i Mozillas webbläsare..

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Jag är bäst

Voilà!

5 kommentarer

Under Vardag

Vad gör jag här?

Jag står i köket o försöker göra en mandeltårta inför FIKAONSDAG med Wasa imorgon o har bara kommit halvvägs men redan lyckats spilla vatten i krämen, köpt fel nötter, bränt marängen och geggat ned det nystädade köket (tack Joss, sorry Joss!).. Vad har jag gett mig in på!?

Lämna en kommentar

Under Vardag

Hank Moody levererar

Jag har väntat länge nog nu, ge mig säsong 4!

1 kommentar

Under Okategoriserat

Endorfiner

Nu har jag precis landat i sackosäcken lagom till skrattfesten framför wipeout! Det blev ingen badminton ikväll till min stora förtvivlan och med frustrationen kvar sen igår resulterade det hela med en 40 min lång joggingtur runt huvudsta. Så jävla sweet det var! Det blev den första officiella rundan utomhus i år och det var med torr asfalt, värme och sommarkänslor ut i fingertopparna. Nu mår jag bra!

En fjortisbild på det!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Every man is an island

Pappa mailade just de här sjukt snöiga bilderna på vår stuga/dass på ön Rebben i Piteås skärgård. Ge mig en veckas ledighet, en skoter, en kortlek och en enorm kopp varm choklad – nu!

1 kommentar

Under Okategoriserat

Into the night, it’s all right

Så underbar den här kvällen blev! Sitter själv i en nedsläckt lägenhet med sjutusen ljus och lyssnar på musik som jag bara lyssnar på när jag är själv. Vinglaset och ostbrickan är utbytt till te. Har lite soulsearching blandat med flashbacks av minnen och tidsperioder som musiken lockar fram. Egen tid för mig är så otroligt viktigt. Jag kommer på mig själv att bli jävligt introvert om jag inte fått tid att reda ut eget trassel. Med reda ut menar jag inte älta/tänka över/lösa/bearbeta eller så, jag är nämligen en mästare på att glömma. Jag behöver bara lite tanketid för att fästa fötterna på jorden igen.

Jag delar med mig av kvällens playlist här –> CHILL. Det är en sjukt blandad kompott av soft musik men highlightsen är:

The motorhomes – Into the night
Nelly furtado – All good things (come to an end)
Korn – Kiss
Foo Fighters – But, honestly/Skin and bones/Home
Queens of the stone age – Make it wit chu
John Mayer – Belief

Lämna en kommentar

Under Begrundat, Musik

MTWTFSS

Eftersom jag inte har någon som helst dagsuppfattning alls (är det tisdag idag?) och det bara blir värre när jag jobbar helg så har jag sjukt svårt för de begränsningar helger medför när man tror att det är vardag. ETT – gymmet är stängt. Fan. När man är som mest taggad också. TVÅ – det finns inga parkeringsplatser. Alla lediga människor får för sig att hälsa på någon på ängkärrsgatan och parkerar därmed sina fula bilar längs hela gatan innan jag hinner hem från jobbet och måste ställa mig LÄNGST BORT. Så nu sitter jag här i soffan både otränad, lätt irriterad, otillfredsställd och lär bli kvar i samma position ikväll. Jag tror bestämt att jag snor lite vin av Joanna, dricker det med Josse innan hon möter upp hoffmaestro-gänget i stan. Earth hour är det också ikväll. Då blir det jag, vinet och tända ljus. Det kan ju inte bli för tokigt ändå..

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

I’ll never be the same

Det är ju så förbannat bra väder ute idag! Tog en extra sväng på väg hem i solen. Men nu beger vi (jag och Bea) oss till Örnsberg för fredagsmys med tacos och härligt sällskap!

Lämna en kommentar

Under Vardag

I’ve got news – It ain’t a side effect

Lämna en kommentar

Under Musik

Nytänkande!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Dagens eskapader

Imorse var jag förbi kistamässan i värsta ösregnet, kom in lagom genomsur och inser att jag var den enda (och yngsta på hela stället??) utan kostym. Kostym! Vem kom på den dresscoden!? På mässa?? Aja, efter det körde jag hårdaste styrkepasset jag någonsin gjort och skakade så mycket efteråt att folk lär ha trott att jag hade nån sorts epelepsianfall.. På sjukt darriga ben skulle jag sen på statoilmacken byta positionsljus bak. Och det var fan ingen lek! Fick gå in o fråga personalen både en och 2 gånger (fick några sköna ”du är ju alldeles för blond för körkort-blickar”…) innan vare sig jag eller Statoil-killen fick igång lampjäveln. Men nu vet jag hur man gör och och kan numer titulera mig som Jenny-Bildoktorn!

 

Lämna en kommentar

Under Vardag

Söndagshumor!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Bootcut

Det är ett skämt så snygga jeans vi fått in! Bootcut i mängder och jag älskar det, gärna i kombon flare o höga wedges! Jag har införskaffat mig mitt första par (på tio år?) idag, now bring me summer!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

When the working day is done

Med sjukt stor risk för att bli någon sorts ”dagboks-blogg” postar jag lite bilder från fredagen. Vi hälsade på vår stackars sambo på st görans, jag åt hemmagjord smörgåstårta och firade brors 23årsdag, hamnade på utflyttningsfest och övergav mitt umgänge för en ensam taxi hem för att orka med dagens jobb (för att ändå bli väckt x-antal ggr under nattens lopp, men nej jag älskar fortfarande sambolivet!).

At the moment: Jag & Joanna lördags-slöar i mjukisbrallor till en kravlös film och jag har en bunt tidningar att bläddra i sen i sängen, sweet. Fast cosmo kan ju dö.

 

Lämna en kommentar

Under Bilder

Asgarv

Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den här, jag skrattar lika gott varje gång! ”De é skön.. T!”

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Sjukhus –> Bio

Nu åker jag och Joss till sjukhuset och lämnar lite grejer till Kerstin. Stackars hjärtegullet halkade på väg till jobbet och knäckte benet på 3 ställen. PÅ HENNES FÖDELSEDAG. Maxad otur! Tänker på henne hela tiden.. Men så sött det ska bli när hon får komma hem på lördag och ska skutta runt med gipset här i lägenheten ^^,  Efter det möter vi upp Corn på stan och ser Alice i underlandet. Mystorsdag!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Technology

Gick o köpte mig en mini pc igår! Ligger med den på magen just nu, så sweet. Var lite skeptisk i början till storleken (10″) men nu älskar jag den, så smidig!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Nattkäk

Ikväll har jag bytt ut hemkomst-tårtan mot svarta oliver! Jenny B goes matblogg!? OH NOO!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Love the sambo-life

När jag kommer hem till mina tre tjejer en kväll som denna runt 22.30, finner dem alla rågarvandes i vardagsrummet och en nybakad tårta, till fritt förfogande i kylen, kan jag inte göra annat än älska det här livet! Självklart är tårtan till Kerr (aka Sture..) som fyller 22 imorgon! Grattis hjärtat!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Rock out

Lite av en sjukt bra helg!

Lämna en kommentar

Under Bilder

I’m not gonna answer my phone cuz I’ll be dancing!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

It’s getting late but I don’t mind

Åh, vilken skön kväll/natt! Det blev AW med Fornarina-gänget och de var så sjukt kul att se alla (nästan alla) samlade igen! Inte varje dag det händer! Nu lägger jag mig överlycklig med lätt brusande öron, sov gott!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Turn the page

Det är mycket som händer nu! Och bloggen blir lidande, men när det kommer nåt värt att publicera så gör jag det (så alla slipper läsa om stressande radiopratare medan allt som finns att vila ögonen på är en fisk från Kina som dinglar i min backspegel.. ).

Idag har varit en väldigt utvecklande dag med start på något stort och nytt. Lite sorg fanns ändå i luften så det var min sista dag tillsammans med underbara Ida, som jag jobbat sida vid sida med i ett halvårs tid. Gud vad roligt vi haft!  Imorgon är min första officiella dag som Butikschef och jag inleder den med ett möte följt av en lång arbetsdag tillsammans med min näste vapendragare och närmsta kollega – fantastiska Wasa! Vilka under vi ska skapa du och jag! Alla vi tjejer ska bli ett så starkt team med grym energi, vilja och åstadkomma enorma prestationer!

Glädje!

1 kommentar

Under Vardag

Är det bara jag som..

.. blir sjukt stressad när radiopratade sätter igång och snacka i introt till en låt? Jag blir typ irriterad också, de förstör ju hela inledningen och känslan fast de själva tycker de är ascoola och har grym timing. Även om de oftast hinner snacka klart innan låten kommer igång är det sjukt irriterande!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

FORNARINA

Nu händer det grejer! Igår blev jag tilldelad tjänsten som Butikschef för Fornarinas butik i Stockholm Quality Outlet! Jag är så lycklig. Det är helt fantastiskt. Självklart kommer det bli mycket, mycket jobb men det tycker jag bara är kul och jag gör det så gärna. Det blir också mycket som jag måste lära mig, saker jag måste jobba på hos mig själv och jag har stora skor att fylla men framför allt ska det här bli så sjukt kul! Jag kommer verkligen ge mitt allt, till 200% – ALL IN!

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Moody

Nu drar jag, Joanna o Josse till stan i det fina vädret. Känns som en grymt bra dag idag! And I got my rock mood on!

2 kommentarer

Under Mobilinlägg, Vardag

Delayed

Aah, shit vad kass jag varit på att blogga på senaste tiden! Men utan dator blir det inte mycket bloggande.. Måste lösa det där. Jag inledde min egen helg (ledig tors-fre) idag med att vakna som en hamster. Halsmandlarna var så svullna att jag knappt kunde andas och vid blotta anblicken av min hals skulle man kunna tro att jag svalt två tennisbollar, toppen! Nu är iaf tvättstugan, systemet, apoteket etc avklarat och matlåde-tillverkningen ska ta vid. Nåt verkligt kul lär jag inte dela med mig av från denna dag så jag bjussar på bilder från förra helgen. Vi skulle vara nyktra och spara lite pengar så jag, Joanna, Corn o Fredrik drog o bowlade. Men det fanns ju bar.. Så det gick ändå utför! Men ganska lagom..

Lämna en kommentar

Under Bilder

Taggarna utåt

Inte bra måndag. Internet funkar fortfarande inte (därav de ständiga mobilbloggandet), måste stanna kvar efter jobbet o betala räkningarna, det sipprar in vatten i mina nya skor, träningsvärken från igår är verkligen inte nådig, jag har stängning ikväll vilket innebär att jag inte hinner till boxpasset jag så gärna ville gå på med mina sambos, jag är redan less på att åka kommunalt och behöver jag tillägga att tåget var försenat så pass att jag är sen till jobbet? FUCK! Nu är det iaf avreagerat, nu finns bara positiva saker kvar för den här dagen! Neg-kvoten är fylld!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg