Månadsarkiv: februari 2010

Typ 3 strike senare..

.. Ligger jag i toppen!

Update: Joanna fick nåt jävla ryck och satte 4 (!!) strike på raken och gick självklart om mig. Jag blev dock en värdig tvåa ;)

1 kommentar

Under Mobilinlägg

Vi kan ju ha de absolut snyggaste skorna

Och vi jobbar i dem! Hett!

1 kommentar

Under Mobilinlägg

Snåljåpar

Idag har jag, Joanna, Corn o Bea kört en riktig snål(spar)-shoppardag på IKEA o Ö&B. Bara för att det är löning behöver man ju inte göra sig av med sekinerna direkt! Jag fick med mig hem lite tjafs från IKEA, toapapper i 12-pack o 2liters cola zero.. Nu kör vi lugn hemmakväll inför jobb imorgon med riktiga flashbacks och säsong 1 av OC! För övrigt håller mina armar på att dö av träningvärk. Även om det är good pain så gör det ont!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Softa aprikoser

Nu har jag landat i soffan efter en sjukt händelsefylld ledig dag. Bland annat har jag fått uppleva sällan skådad effektivitet på flera områden, fashinerats av fyndiga kundvagnshjul som låses fast per automatik i rulltrappan, gymmat i ett proppfullt jävla gym iförd tights (??? skönt iofs, men hur fan ser man ut???) och förbannat mig över att de finns på tok för få parkeringsplatser på ängkärrsgatan. Men nu cravar jag softa aprikoser!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

SATS

Nu jävlar! ALL IN!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Hår!

Sitter just nu hos min sambo Kerstin på Hair Studio och blir lite snyggare! Känner mig som Lady Gaga med allt folie, hehe. Fick smaka den ‘nya’ läsken Orangina med fruktkött – tummen upp!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Flytthjälp & Bildregn

Fick hjälp av min extrapappa att flytta min säng till Solna idag och eftersom hissen är så förbannat liten var det ju bara att kånka upp den för trapporna. Joanna med trasig rygg skulle agera koordinator och efter ett okänt antal trappor frågar vi henne om vi är framme och hon svarar: ”Öh, vi har ju inget namn på dörren, (sedan spanar hon på dörrarna bredvid) men de här är fan inte våra grannar!” Varpå vi knatar upp för en femte våning som är en för mycket. INTE OK.

Det kanske märks att jag inte har alltför mycket att blogga om.. eh.. Så jag öser in fler bilder tagna från Cornelias blogg. Kommer ni ihåg att jag efterlyste henne i awarden?  Nu har hon blogg!

Allt blir vad man gör det till!

Lämna en kommentar

Under Bilder, Vardag

Den här fläkten kan vara det bästa som hänt mig

För övrigt verkar jag vara den enda som kommer för tidigt till jobbet!

3 kommentarer

Under Mobilinlägg

Måndag

Är på jobbet en timme för tidigt och passar på att styra upp lite saker, micra en kopp te, städa lite extra noga efter helgen och framför allt – TINA UPP FÖTTERNA. Lite oroväckande att känseln fortfarande lyser med sin frånvaro..

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Ja, jag luktar då inte kanel.

Lämna en kommentar

Under Bilder

WIN

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Room 409

Receptionen uppgraderade vårt rum, nice tänkte vi – tills vi såg rumsnumret! Vi trodde vi var i en sjuk film ett tag där innan vi kom på att vi var i 406, INTE 409.. Tur!

 

 

Update: Skräckfilmen jag syftade på heter ju för fan 1408. FAIL.

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

5 av 5 toasters

De här var ju helt klart bäst av allt i melodifestivalen! Jaaa!! Mer!!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

Bedårande

Efter en tur i snöstormen, incheckning på stadshotellet inför ikväll och sen lite varm choklad och ostmackor ligger vi nu alla i soffan. Lilla Ebba har somnat i min famn. Det finns typ inget mer passande än bedårande. Såå fin. Anna är också världens finaste mamma!

1 kommentar

Under Mobilinlägg

No stress

Jaha. Nu står jag i sumpan och väntar på ett 30 min sent tåg, första morgonen jag ska ta mig kommunalt till jobbet. Bra start! Vi får väl se om jag hinner slå upp portarna i tid..

Eftersom de är så jäkla tråkigt med inlägg utan bilder kastar jag in en på lite av mina kära skor. Ska vi ta o fixa vår nu så man kan använda dem lite mer?

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Trip

 Ikväll efter jobbet bussar den här trion till Motala för en weekend hos Anna, David och lilla Ebba. Ska bli så härligt att se alla, för det blir fan inte ofta. Och kul att träffa det lilla buset! Synd att jag aldrig hanterat en bäbis.. kanske bäst att låta bli? Nä, nu är det dags att lära sig. Tänk när man själv ska skaffa knodd..

Lämna en kommentar

Under Vardag

Djupfryst

Vad tänkte jag idag när jag valde min kallaste jacka och handskar? Kyliga kläder i kombo med feberfrossa och minusgrader var ingen större hit! Men kolla så softa skor jag köpte idag!

2 kommentarer

Under Mobilinlägg, Vardag

God morgon sa Solna stad till mig och min bil

Det här har börjat bli min jargong.. Kass sådan om du frågar mig! Tydligen fick jag den för att var 3:e torsdag varje månad ska det plogas. Och var fan är plogbilen då!? Jaja.. Bara o punga upp. 500pix. Fan.

Lämna en kommentar

Under Vardag

I en annan del av solna

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Paltkalas & OS

Imorse packade jag in mitt liv (helt allvarligt) i bilen och nu har jag anlänt i Solna, packat upp det nödvändigaste och ätit Josse & Joannas fantastiska palt! Malin som nyss blivit ett år äldre kom också över på paltkalas men har nu lämnat oss när vi kolhydratsjäser i soffan/sackosäckar och kollar på sprinten. Pitebrudarna är starkt representerade både framför och i rutan! Pajala måsta ta hem de här!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Roomies

De här tre vackra töserna blir idag mina sambos. Behöver jag ens tillägga hur mycket jag tycker om dem och hur kul vi kommer ha?

1 kommentar

Under Bilder, Vardag

Weekend

Denna underbara helg resulterade i ungefär lika osmakliga bilder som förra. Vad som kan visas är dessa..

3 kommentarer

Under Bilder

Bagage

Imorgon flyttar jag som sagt in hos min kära hjärtan i Solna. Ikväll packar jag. Lätt hade jag tänkt. Behöver jag säga att det är svårt? Jag har redan gått över volymen jag hade tänkt mig. Det är ju inte direkt så att jag har långt hit om jag glömt nåt jag vill ha men fortfarande kan jag inte välja bort nåt! För att få in något nytt måste man också göra sig av med något. Kanske 5 sopsäckar kläder till rädda barnen? Får bli nästa projekt.. Taktiken ikväll blir att ta en paus, gå igenom allt igen och skära av 1/3 till!

Sist jag flyttade såg det ut såhär:
(Ja, jag flyttade i påsar. Nöden har ingen lag. )

Lämna en kommentar

Under Vardag

Fettisdag!

Kort pitstop på lokala konditoriet, nu blir det fika och kort paus för beach 2010.. Gött!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Pärlan vs SL

Frågan är ju vad jag ska ta mig till med min bil. SL känns ju inte så jävla lockande.. Inte heller att fickparkera in i en snödriva varenda dag, tillstånd hit och dit. Åh, det finns så mycket för- och nackdelar med båda! Pinas med sl tills våren är här?

VS

Lämna en kommentar

Under Vardag

Featuring

Jag fullkomligt nöter den här låten. Han är så jävla ful den där Timbaland. Han är verkligen som bäst när han gör samarbeten med andra artister. Precis som jag! I veckan tar jag mitt pick & pack och flyttar in hos de 3 härligaste tjejerna som finns. Det ska bli så förbannat roligt! Kan knappt vänta! Det blir Jenny featuring Joss, Joanna & Kerr! FANTASTISKT!

1 kommentar

Under Musik, Vardag

WIN

Måndag, sovmorgon och ett oläst nummer av ELLE i sängen.

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg, Vardag

Fredagshumor

Så. Jävla. Ful.

1 kommentar

Under Okategoriserat

2 flugor i en smäll

Idag tjuvstartar vi hjärtanens helg på jobbet. Eftersom jag inte bakat något till denna fikafredag får dessa duga istället. Gelehjärtan åt alla!

1 kommentar

Under Mobilinlägg

Nyshoppat!

Fornarina (vad annars?). Den gör sig inte rättvis någonstans liggandes på köksbordet. Blir säkert en bild någon gång då den är på. Sjukt fin är den iaf.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Expecting the best when they hope for the worst

Jag har bara ett par saker/tips att säga från min störda dag idag.

1. Om du är på väg in i en butik precis innan öppning – LÅT BLI. Kom tillbaka en annan dag. Ska du prompt in – köp mycket. Då är du både förlåten och välkommen tillbaka.

2. Byter du bil, byt då även parkeringstillstånd..

3. Bara för att man är blond är man INTE en prinsessa.

För övrigt har jag handlat geléhjärtan på lösvikt för 90 spänn, fan ta om de inte räcker hela helgen!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Kalashnikov

Sitter o pillar på saker medan jag lyssnar på DT’s nyårsremix. I den finns Valodja, eller som jag o vår kära praktikant Ronja kallar den – Kalashnikov, som jag tycker så mycket om. Det låter som en riktig rysslåt och en rysslåt ska ha ett ryssnamn, därav Kalashnikov. Även om det är ett vapen and what not? Sist jag satte på denna playlist (förutom på jobbet) var på förfest hos tjejerna och jag fick kommentaren ”Men för fan Jenny, sätt inte på nåt sånt där jävla.. eh.. poppigt” av Josse. Haha. Vilken förolämpning! Josse, jag tycker du ska ge den lite tid. Det är ingen man sätter på bara för att det är en bra låt som man nöter ut för tillfället utan det ska gå i bakgrunden, få en att tagga till i partier och finnas där hela tiden. Så man slipper gå o byta till senaste hitdillelåt hela tiden. Att den sedan fadar in i, just det, min senaste dillelåt One Love är ju helt underbart. Och en helt annan femma!

1 kommentar

Under Musik

Make a deal with god

Det blev ett mastodontpass på 11 timmar idag på jobbet, men inventeringen blev klar! Halleluja! Även fast jag mest haft dåligt samvete över att lämna min stackars sambo hemma själv samt haft huvudet fullt med andra tankar. Det är mycket spännande som händer denna vecka. Känns bra! Många nya saker, även små saker som att jag har träningsvärk för första gången på 4 månader, haha!

1 kommentar

Under Vardag

Inte okej

Sitter o surplar i mig broccolisoppa på jobbet o läser cosmo. Vad är de för folk som sväljer trender med hull och hår? Som chanels senaste tuppjuck – sminkade smycken. Wtf!? Så ska cosmo försöka guida sina vilsna små trendslavar till läsare med en ‘gör det själv’-instruktion. Inte okej!

Lämna en kommentar

Under Mobilinlägg

La vie en rose

Sitter här med världens söndagshjärna. Försöker pilla med diverse grejer, typ beställa linser, kolla hotell, rensa datorn, men jag är så jävla disträ! Allt jag får plats i huvudet idag är en fråga:

Vad fan är tuggummi gjort av??

Så plötsligt inser jag att jag har ett paket hemma, kollar baksidan och läser; gummibas (med nåt från sojabönor), förtjockningsmedel blandat med massa annat jox. Jaha, ska det vara så simpelt som gummi? Jag ville att det skulle vara komplicerat. Nu är problemet ur världen iaf och jag kan återgå till mitt. Toppen!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Evil Eye

Denna film på 2 sekunder som skulle ha varit ett foto fångade det sjukaste! Josses ena öga tar sig en liten tripp!

3 kommentarer

Under Okategoriserat

Kravlöst

Igår gick vi helt utan krav till två irländska ölhak i gamla stan. Det var fantastiskt! Tanken var att vi, när vi alla var mer eller mindre ofräscha och utan festklackarna på, bara skulle ta det lite lugnt med en öl (rom & cola) eller två. Men vi drack, tjattrade och tittade på ännu mer ofräscht folk så tagget byggdes upp under kvällen och till sist tog vi shots och drog vidare till malmen. Jag älskar sådana här kvällar! MER KRAVLÖST OCH SPONTANT!

Lämna en kommentar

Under Bilder

Put a ring on it

Fuck, vad snygga ringar jag köpt! Läckra saker på mina nariga knogar.. Att de åker på ikväll det vet jag, vart det bär av har jag mindre aning om. Men nu: Make up och middag!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Sunshine

Aaah, vad skön dag! Jag fick dra fram reserv-glajjorna i bilen, kommer hem och finner nyaste Elle + avin jag längtat efter i 3 veckor – FINALLY! Min sambo Bella har även cp-ryck idag och leker boa, ‘inte -nudda-golv’ och ‘bit-i-allt-som-rör-sig’ PÅ MIG.

Lämna en kommentar

Under Vardag

Hahaha!

Helgen fortsätter i bästa anda! Sjuka skämt för störd humor. ‘Most children build a castle, I build a retrieving centre for singles in their 30’s’. HAHAHA!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Helg!

Med det här signar jag ut den här veckan! Min helg börjar idag då jag är ledig imorgon och på lördag. Sweet!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Whatever they tell you we’re bigger than words

Kom på mig själv att idag igen tänka ”jaha, vad fan ska man blogga om idag då?” så insåg jag att jag inte kan forcera fram nåt och ger er istället en av mina favoritlåtar för tillfället. Dock är den sjukt mycket bättre i remixen på riktigt hög volym. Har den bara på Spotify så ni har den här. Har ni inte ett konto så har jag 8 till övers.

Let this be a song now and this be our day
And we stand together, we'll be okay
'Cause we're survivors, we're making it work
Expecting the best when they hope for the worst

Lämna en kommentar

Under Musik

Länkstim

Den som har fått en award ska:

1). Kopiera in awarden på sin blogg.
2). Länka till personen som gett dig awarden.
3). Berätta 8 intressanta fakta om dig själv.
4). Välj ut 8 andra bloggar du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och skriv en kommentar att de har en Award att hämta.

Det snurrar runt en award i bloggsfären och jag fick en av underbara Ida och det är nu min tur att langa vidare..

3.)
1. Jag måste kolla under sängen innan jag går och lägger mig varje gång jag sover själv, annars ligger jag och skrämmer upp mig själv tills jag somnar av ren skräck. Hej psykiska skador?
2. Mina favoritord är ”Block” och ”Paket”. Mitt första ord var ”krokodil” som jag sa när jag pillade på pappas Lacoste piké. Krokodilen var påsydd, fast det kanske jag inte behöver säga..?
3. Är beroende av försvarets hudsalva och socker (dock inte i en combo).
4. Jag blir höjdrädd av att stå på en stol, ändå har jag inget problem att rida hästar över 175 cm i mankhöjd.
5. Väl inne på hästtemat, min absolut vanligaste dagdröm som jag haft så länge jag kan minnas har varit att få rädda en vild häst som bara lyssnade på mig, jag skulle få den och vi skulle leva som indianer.. Lyckliga i alla våra dagar..
6. Jag har vunnit en korsordstävling i DN.
7. Jag har cirka 30 par jeans.
8. Alla vet väl att jag kommer från Piteå?

4.) Jag läser ju inte så himla många bloggar.. så det blir nästan lite svårt!
1. Sara är en fantastiskt fin människa som jag saknar för ofta och träffar för sällan. Jag har så härliga minnen med henne att jag kan inte hålla tillbaka ett leende när jag tänker på alla.
2. Josse, vi träffades på Foo Fighters konsert på W.T.A.I. för 2(3?) år sedan. It was love at first sight. Hon är den spontana token som man aldrig kan ha tråkigt med! Bloggen kan jag inte säga detsamma om, skärpning ;)
3. Maja, ytterligare en Pite-tjej som jag egentligen aldrig riktigt hann lära känna när jag bodde där men vars blogg är värd att nämnas!
4. Wasa, (som om jag inte länkat nog hit ;) ) underbara människa som inte tänker eller gör något som någon annan. Ett riktigt original helt enkelt!
5. Tjuvlyssnat.se, jag kan inte låta bli.. jag älskar sån humor!
6. Nitro:licious, jag känner inte hjärnan bakom denna blogg men klickar ändå in där dagligen. Inspiration och ständig uppdatering!
7. Sofi‘s Snapshots, henne känner jag såklart inte heller men hon lägger alltid upp fina bilder att titta på!
8. Sist men inte minst måste jag säga till Corn – nu är det dags för dig att bli med blogg. Du får min sista award som en spark i baken! Se så, börja blogga!

Glad gammal bild för att få lite liv i all text!

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Köp för guds skull aldrig det här!

Alltså jag skulle lika gärna ha kunnat hälla i lite smör, mjöl och diskmedel i håret innan jag går till jobbet! Fy fan vad dåliga produkter! Jag trodde jag blev av med mina aggressioner igår men jag har inte vaknat på the sunny side idag. Jag skyller ALLT på schampoot. FAN!

2 kommentarer

Under Vardag

Talk slow but think quickly

The city har varit min drog under en period. Väldigt trevlig tidsfördriv. Jag har en liten dröm (en av alla..) att åka iväg någonstans långt bort, prova på livet där och komma ur gängorna. Whitney frodar den drömmen. Även om jag tycker att hon är lite mesig time to time.. Hur som haver har Kelly Cutrone, som är med i serien, fått en egen show – ”Kell on earth”. Och hon är fan allt utom mesig. Rätt fram, ärlig, hård och rättvis! Hon säger verkligen vad hon tycker. Jag personligen skulle nog kissa på mig om hon sa något till mig även om jag uppskattar raka och ärlig människor. Men hon har mycket vettigt att säga den där kvinnan..

Utdrag av Kelly’s visa ord från Whitney Ports hemsida:
SEVEN:  Believe in love at first sight.

EIGHT:  Never laugh at anyone’s dream. People who don’t have dreams don’t have much.

NINE:  Love deeply and passionately. You might get hurt but it’s the only way to live life completely.

TEN:  In disagreements, fight fairly. No name calling.

ELEVEN:   Don’t judge people by their relatives.

TWELVE:  Talk slowly but think quickly.

Här kan man se ”Kell on earth”. Och The city här.

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Ett gott skratt förlänger livet!

Jag älskar måndagar, men fan inte den här dagen! Inledde med att vara så jävla trött att jag sov till tio över tolv (började ett) så jag kom till jobbet med kuddmärken fortfarande röda och intryckta i ansiktet. Sen gick det sakta utför med diverse enerverande händelser. Jag höll minen rätt bra tror jag men sen när jag var på väg hem brast det fan, jag  morrade åt ALLT. Jag har varit på sjukt bra humör länge nu så bakslaget kanske kom idag. Så jag har surat några timmar tills Wasa ljusade upp min tillvaro! SÅ FÖRBANNAT ROLIG VIDEO! Jag är ett av Fågelturkens största fan och han har tydligen gjort det igen! Vad är hans deal, har han en fågelfetish!? Jag signar ut den här måndagen med ett garv! Inget mer morrande!

3 kommentarer

Under Okategoriserat