Dagsarkiv: 27 januari, 2010

Look-a-like nr.1

Jag har ingen aning om vem tjejen är (och faktiskt känns det lite skumt att lägga upp en bild henne) MEN kolla så jävla snygg hon är! Och framför allt hur fruktansvärt lik hon är Angelina Jolie. Det finns ju tydligen sjuka pengar att hämta inom look-a-like-branschen, det finns visst folk som lever på det!

5 kommentarer

Under Okategoriserat

Moine


Kolla vad som fått följa med mig hem idag! Vi har fått in provkollektion från FW09/10 till butiken och bland alla godbitar fanns denna underbara kofta i 100% lammull. Den bara skrek ”Jenny, kom o ta mig!”, så då var det ju bara att lyssna.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

SATC

Jag har precis tittat klart på Sex and the City – The movie, för säkert sjätte gången men antagligen den sista innan tvåan släpps. Tyvärr vågar jag inte hoppas på något mästerverk till uppföljare, ettan skulle ha kunnat sluta medan tjejerna var på topp. Jag tycker faktiskt mest om den för att det är vackra skor, kläder och människor att lägga ögonen på! Gråter som en änka gör jag ändå varje gång Steve och Miranda mötas på Brooklyn-bron med kärlek i ögonen. Haha. Och skrattar när Miranda får tinnitus av Charlottes förlovnings-tjut på restaurangen. Och ler lite när Big och Carrie ligger på heltäckningsmattan i den fantastiska walk in garderoben han byggt till henne. Okej, jag ger mig, den är bra!

Sist men definitivt inte minst vill jag bara säga att jag är så jävla glad att jag sprattlar lite över att så många har hittat in till mig här på bloggen idag, jag hoppas innerligen att ni vill stanna! Rock on och god natt!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat