Dagsarkiv: 5 januari, 2010

Slöseri med kalorier

Jag kan inte låta bli att tycka det är slöseri med kalorier när man äter godsaker med mint-/citrus-/fruktsmak. När man väl unnar sig godis eller choklad ska det ju smaka socker, sött och sliskigt! Vill man ha en fräsch mintsmak kan man ju likagärna ta ett tuggummi. Samma med fruktsmaken, ta en frukt?! Jag förstår liksom inte. Kanske gott i all ära men – What a waste!

1 kommentar

Under Begrundat

Royal Pains

Depp-temat fortsätter. Det var sjukt kallt ute, även om det känns rätt bra innerst inne för att det känns som Pite. Självklart tappade jag känseln i låren, snorade som ett as och råkade köpa hushållspapper istället för toapapper. Man skulle ju kunna tro att namnet ”Cuisine” skulle ha tipped me off att det har nåt med köket att göra, men icke, jag blev förblindad av de var tryckta snöflingor på. Nu har jag iaf första säsongen av Royal Pains att kika på med mitt snöflings-papper. Att jag börjar med en ny serie när jag slaviskt redan följer 10 st känns kanske inte som det smartaste kortet. Jag har iaf kommit till slutsatsen att jag behöver nåt vettigare att göra. Förstår ni hur många timmar jag lagt ned på alla avsnitt!? Sjukligt!

2 kommentarer

Under Vardag

Eeeuuuuh!

Idag är det deppdag hos mig! Jag är fortfarande sjuk och har dessutom lyckats dra på mig nån grads feber (glömde säga peppar, peppar igår). Natten har genomsyrats av frossa, cp-värme, frossa, cp-värme – ni fattar. Sprang dessutom upp mitt i natten för att hämta fler värmekällor i form av filtar och kläder. Nu ska jag ändå mot min vilja trotsa den vidriga kylan på 18 minus och min feber för att köpa lite mat. Äta bör man annars dör man. Äta gör man, ändå dör man. Idag är högsta önskan att bli frisk, få lite energi o kunna jobba! SNÄLLA!

2 kommentarer

Under Vardag