Månadsarkiv: januari 2010

Good life

Sällan har jag skådat så osmickrande bilder i min kamera! Ingen av gårdagens förevigade ögonblick får lov att visas offentligt och därmed basta. Ni får titta på mitt hår istället, det blev så fint med en slinga lindad runt. Bortsett från hårnålen då. Detaljer!

Lämna en kommentar

Under Vardag

All play, no work

Min sambo är hemma! Helt underbart! Såå jag saknat henne. Hon har saknat mig också tydligen, hon hade sprungit in i mitt sovrum men sedan kommit ut och gnällt irriterat tills jag kom hem –  då hon flög på mig! Känns ju bra att det är ömsesidigt. Och nej, jag tycker inte det är tragiskt att min livskamrat är en bondkatt. Vi leker oss lyckliga med kurragömma i strumplådan och bygger kuddkojor i soffan. Underbart!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Morgonstund har guld i mund

Alltså jag vet då fan inte vad det är vissa morgnar då läpparna är så jäkla svullna! Wtf?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Dressie

Snubblade över en asfin klänning på HM i förmiddags, hann/orkade inte prova den så när jag hoppade i den nu ser jag att den sitter lite funky på axlarna. Typiskt. Inte hela världen iofs för jag gillar den ändå men lite smått irriterande. Jag var egentligen ute på den stora ”nödvändighets-shopping-turen”. Jag vet inte vad jag gör egentligen men allt, ALLT, tar verkligen slut samtidigt! Nu snackar vi tandkräm, lotion, shampoo, balsam, tops, bomull, nagellacks- och sminkremover… You name it. Astråkigt att köpa men ack så nödvändigt. När jag väl nu köper allt samtidigt kommer det ju fortsätta att ta slut samtidigt och vips är jag inne i en ond cirkel. Å andra sidan är det ju mer praktiskt. För vem orkar åka iväg enkom för att köpa tops?

Lämna en kommentar

Under Vardag

Banana bonanza

Imorgon är det FIKAFREDAG och det har jag förberett genom att gegga ihop en banankaka! Banan kan ju vara bland det godaste som finns men jag vettetusan hur det blir i min kaka. Mina konditor-skills är i princip obefintliga, så vi får se! Wasa däremot är den äkta konditorn! Eller konditoristen som jag skulle ha sagt. Varje fredag vi jobbar tillsammans har hon fått stå för det ätbara med undantag för den gången då jag köpte kanelsnäckor på preem.. Dags att ge tillbaka! Men Wasa om det är äckligt så får du vänja dig vid masspruducerade köpes-bullar ;)

2 kommentarer

Under Vardag

Look-a-like nr.1

Jag har ingen aning om vem tjejen är (och faktiskt känns det lite skumt att lägga upp en bild henne) MEN kolla så jävla snygg hon är! Och framför allt hur fruktansvärt lik hon är Angelina Jolie. Det finns ju tydligen sjuka pengar att hämta inom look-a-like-branschen, det finns visst folk som lever på det!

5 kommentarer

Under Okategoriserat

Moine


Kolla vad som fått följa med mig hem idag! Vi har fått in provkollektion från FW09/10 till butiken och bland alla godbitar fanns denna underbara kofta i 100% lammull. Den bara skrek ”Jenny, kom o ta mig!”, så då var det ju bara att lyssna.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

SATC

Jag har precis tittat klart på Sex and the City – The movie, för säkert sjätte gången men antagligen den sista innan tvåan släpps. Tyvärr vågar jag inte hoppas på något mästerverk till uppföljare, ettan skulle ha kunnat sluta medan tjejerna var på topp. Jag tycker faktiskt mest om den för att det är vackra skor, kläder och människor att lägga ögonen på! Gråter som en änka gör jag ändå varje gång Steve och Miranda mötas på Brooklyn-bron med kärlek i ögonen. Haha. Och skrattar när Miranda får tinnitus av Charlottes förlovnings-tjut på restaurangen. Och ler lite när Big och Carrie ligger på heltäckningsmattan i den fantastiska walk in garderoben han byggt till henne. Okej, jag ger mig, den är bra!

Sist men definitivt inte minst vill jag bara säga att jag är så jävla glad att jag sprattlar lite över att så många har hittat in till mig här på bloggen idag, jag hoppas innerligen att ni vill stanna! Rock on och god natt!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Hönshjärna

Jag tror att jag gått o tappat mina hjärnceller någonstans på vägen.. Jag är så jävla virrig och dum! Bara idag har jag klantat mig x-antal gånger på jobbet. Sen när jag kommer hem låser jag upp postfacket, blir förbannad på att jag inte fått avin till paketet jag väntar på och knatar lite sur upp för trapporna. Hinner 1½ våning innan jag inser att jag lämnat lägenhetsnyckeln i låset till postfacket. Vem fan gör det!? Inte jag iaf! Jag har aldrig i hela mitt liv förlagt något, inte ens en handduk från gymnastiken i 3:an! Temat för dagen (senaste dagarna) är alltså hönshjärna. Att jag tappade en makaron i vattenglaset var ju givet.

2 kommentarer

Under Vardag

Header!

Yes! Fan vad läckert jag fick det på bloggen! Stort TACK till IDA!

1 kommentar

Under Okategoriserat

Lack & läder

Här har ni jordens snyggaste skinnjacka! Dock inte jordens snyggaste bilder. I och med att jag är oförmögen att posa inför annans kamera knäppte jag lite egna bilder á la fjortis. MEN det var inte det väsentliga utan det är jackan! Den underbara jackan! Perfect biker-modell i mjukt och tunt skinn med några fickor och dragkedje- och knappdetaljer. Den finns nu hos oss till ett hiskeligt bra pris (1859:- från tidigare ca. 2999:-) och jag ska ha en!

Sött tryck på fodret i ryggen dessutom!

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Luggas eller inte?

Nu har jag ryck, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår.. Det sticker ut små ”miniluggar” i hårfästet som får mig att se ut som Nick Carter i BSB på 90-talet..Toppen.. Hårfästet verkar iaf krypa nedåt så det växer ut nya små snikna hårstrån. Då kanske draget vore att göra en riktig lugg så man täcker det? Eller? Har för mig att jag svor sist jag hade lugg att aldrig mer ha det. Hittade några bilder från 2007 då senaste luggen existerade. Brunett var jag också! Hör, eller se, och häpna!

Såhär snyggt skulle det ju kunna bli:

LUGG eller INTE LUGG?

3 kommentarer

Under Begrundat

Sneaky

Läckert!!
Alexander McQueen SS10.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Bea & Joanna levererar!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Dille på halvhandskar

Vill ha, vill ha!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Smoothies

3:an visar Hope for Haiti now-galan fullproppad med celebriteter och jag o Joss sitter o spanar på framträdandena. Jag tog mig i kragen och skänkte en slant. Jag kan ändå inte låta bli att tycka att det känns lite krystat.. Men nu ska vi inte bli dystra. Vi ska ta våra arslen ned till ica och inhandla lite ingridienser till smoothies, Joss is the smoothie-queen!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Rena rånet

90 skattade kronor för att lunka t.o.r till stan, det är sjukligt! Man ska ta bilen, jag säger då det. Eller flytta. Jag väljer nog alternativ 2. Har iaf magen full av Friday’s Jack Daniels kyckling blandat med godis som förtärdes till Avatar. Ganska nöjd! Men saknar redan tjejernas sällskap! Nu 00:35 står jag o fryser skinnet av mig på perrongen, jag hatar att åka kommunalt!

Lämna en kommentar

Under Begrundat

Back to black

AAH! Sov till halv 2!! Inte okej! Att dessutom alltid drömma sjuka drömmar känns så passé just nu, m.a.k.e. i.t. s.t.o.p! Trots allt är jag förbannat taggad på att fräscha upp lägenheten och mig själv till de ljuva toner som Queens Of The Stone Age’s platta Era Vulgaris bjuder på. I like! eller iLike, för att komma in på min telefon.. tappade den i kaklet häromdagen så den sprack vid laddningsporten, fan!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Yeheey!

The 3 ‘J’ – Jag, Joss & Joanna

Nu har jag 3 hela lediga dagar att fylla med diverse aktiviteter, imorgon startar jag med storstädning av lägenheten (yeey) följt av middag och bio med Joss. Sen får vi se! Nu måste jag hitta en ny serie att börja se.. Min sjuka dygnsrytm slukar dem. Nu är klockan 21:29, alltså har jag drygt 4 timmar att slå ihjäl innan ögonlocken sluts.

Lämna en kommentar

Under Vardag

I’m a rocketman

David Duchovny.

Fan, nu tog säsong 3 också slut. Att man ska ha så bråttom.

3 kommentarer

Under Okategoriserat

Work in progress

Fick ryck och ville göra om bloggen, jag vill ha en renare look men jag får fan inte till det! Så den får se ut såhär ett tag! (Never mind the green.. hehe)

By the way, sällan har det skådats ett snyggare par skor. Cheetah!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Vogue

Nu har jag skapat! Nog för att jag mest kladdade lite med svart och vitt med motiv och döpte därför verket därefter till ‘Diffus’. Men det är en bra start! Har Madonnas odödliga hit på hjärnan också med titel enligt rubrik.

Lämna en kommentar

Under Kreativt

Perfekt

Den som plockar en sån här till mig i stl 38 skulle jag vara evigt tacksam till! (Eller så viger jag min lediga torsdag till att finna den?) Måste. ha.

Bild: courtesy of her.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

So what if it hurts me?

Idag var första dagen på mitt nya liv. Haha tänker ni, vilken fjant. Det där säger alla någon gång i januari med uppfräschade nyårslöften som bryts efter tja, två veckor? Men icke! Nu är det nya tag som gäller! Sommaren 2010 ska bli den bästa. För att den ska kunna bli det måste jag komma i form. Så är det bara. Så idag är det drygt 1 månad kvar (jag som trodde jag redan var där.. ) tills jag får dra igång ordentligt på gymmet men tills dess, med start idag, är det promenader inklusive omvägar (+stavar..??) till och från jobbet även om det är stängningspass, hemmaövningar samt trappor istället för hiss som gäller. Alltså det är ju inte stora förändringar egentligen. Men behövs verkligen det? Börjar man för hårt håller det sällan så jag kör en mjukstart. Det som är värst är ju att gå hem efter stängning.. Knarklangare, våldtäktsmän, rånare.. you name it. Barkarby is not the place to be a lonely, blond girl at night säger jag bara!

Jag letade efter en ”före”-bild men fann istället denna. Det är alltså jag och Lars förra hund. En irländsk varghund, en stor sådan. Jamena, jag är ingen liten tjej med mina 173 cm (+späcket) men titta, jag är ändå mindre än hunden! YES!

1 kommentar

Under Vardag

Rökig, spritig, själfylld men slarvig, ren rock. I’m in love.

Det kan inte bli bättre än såhär. Dave Grohl som är enligt mig den absolut bästa musikern är en av bandmedlemmarna i nya supergruppen Them Crooked Vultures. Förutom guldklimpen Dave  Grohl (Nirvana, Foo Fighters) är också Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal) och John Paul Jones (Led Zeppelin) med  sekten. I LOVE IT. Foo Fighters nyaste låt ”Wheels” är lite väl kommersiellt poppig (om än ganska bra) men jag vill ha mer. Det här är precis vad jag vill ha. Aaaah. Dör lite. Dör mer.

2 kommentarer

Under Musik

Dör lite

Dolce & Gabbana,
I need no words!

Lämna en kommentar

Under Bilder

Lycka

Jag blir alltid så glad när jag ser någon som jobbat sig till framgång/lyckats/åstadkommit något bra. All lycka till er! Och hur snyggt är inte omslaget?!

1 kommentar

Under Begrundat

Frukost

Cola zero som frukost 15.15, man tager vad man haver. Nattbio igår med snabba cash som tyvärr inte levde upp till boken, även om det var väntat. Är det en bra bok blir det sällan en bra film (undantag Stieg Larssons..). Nu blir det in till stan för en stadigare frukost!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Älska dollarn

Som sagt gick jag bananas igår och klickade hem hela 1o prylar! Men varför inte, dollarn gör ju livet underbart! Det är SÅ JÄVLA BILLIGT. Känner mig lite dum att jag inte upptäckt detta tidigare när den låg i riktigt låg kurs. Men jag beställde alltså4 ringar, en stickad klänning, en sjukt snygg kofta, en sweatshirt, två t-shirtar och ett par solbrillor :) Att mitt konto ekar för tillfället skiter jag i, jag har inget att ha på mig ju! Och dessutom är det ju själva charmen med det hela fenomenet att sitta inne och klicka hem saker, att få spontanshoppa i fred och stilla shoppingbehovet. Billigt dessutom om man känner för det!

1 kommentar

Under Okategoriserat

FUUUUCK!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA AAARG!!! TVÅ TIMMARS PILLANDE, LETANDE OCH KLICKANDE HAR FÖRSVUNNIT!!! JAG HADE LAGT 17 (!!!) ITEMS I VARUKORGEN OCH MIN DATOR FÅR FÖR SIG ATT DET SKA BLI ERROR OCH ALLT FÖRSVINNER!!! NEEEEEEEJ!!!!

Update: Jag lugnade ned mig, klickade fram allt igen, skar ned till 10 items och beställde dem. Nu har lyckan infunnit sig igen!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Copycat

Titta vad jag hittade. En exakt likadan väska som jag köpte förra hösten på Topshop. Antingen har inte Topshop gjort den från början eller så är det en kopia. Inte för att det gör nåt. Det är ju inte en Chanel. Men sjukt onödigt är det ju. Eller kanske inte, den är ju för jävla fin!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Svikare

Jag har just konstaterat att jag är världens svikare, hästsvikare! Jag har köpt hamburgerkött att ha på mina mackor. Vilken total u-turn från att när jag var liten bojkottade hamburgare (o åt istället parisare) sen brorsan sagt att det var hästkött. Nu kan jag inget annat än önska att det var en trött häst som levt väl och fått ett värdigt slut som jag fått med mig hem. Jag vägrar ha dåligt samvete, hur mycket nojar man över skinka eller kotletter t.ex?

Lämna en kommentar

Under Begrundat

Upp o hoppa!

Jag fick inte ha mer sovmorgon enligt filuren på bilden. Då är det väl bara o lyda, upp o in med gröten i micron. Men jag har drömt en underbar dröm! Är på världens bästa humör. Nu vet jag vad jag ska göra! God morgon världen!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Jag har napp!

Min kamera fick inte tag i så många bilder från helgen men här är en remsa av några! Det blev förfest och 20-årsfirande i tjejlyan innan vi drog vidare.  Som en surprise till födelsedagsbarnet langade Joss och Kerr fiskdamm! Fiskarna var fantastiska! I smakerna Ruby Red, Citrus, Vanilla, Pear och Rasberry och fina färger nappade de med jämna mellanrum. Ingen ville ha vanilj dock. Vanilj smakar aceton. Och det visste Joss som ett litet galet troll agerade påkrokare bakom det fina rosa skynket ;)

Och jag var så sugen på fest! Och hade vääärldens tagg när jag stod o piffade mig o sedan sladdade iväg MEN de dog lagom till utgång. Fan! Jag tror nog jag ALDRIG varit så TRÅKIG! Jag var nog största partypoopern i mannaminne.. Förlåt! Om det hade o göra med drinkarna som var kolsyrade till förbannelse, kylan som letat sig in i benmärgen, de slemmiga grabbarna eller nykterhetsgraden inför jobb dagen efter har jag ingen aning om men jag kräver revansch!

Lämna en kommentar

Under Bilder

Perfekt söndagskväll

Ligger i sängen med pizza i magen, Bella vid sidan, smuttandes på en kopp vanljte och har en halv säsong californication kvar. Love it.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Bonkers

Nu ska jag iväg till tjejerna i solna för lite fest! Funderat på att köra nyktert men lite sprit kanske dödar mina bakterier så då är det bara lite samvetskval som ligger mellan mig och cointreaun! Har fixat make upen och stassen till en grym playlist men nu får paljettstassen vila i påse tills destinationen är nådd (den glittriga saken både fjällar och sticks! ), hejdå!

Det vankas fiskdamm tydligen!?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Ni vet den där..

.. känslan man kan få när klockan ringer på morgonen då det känns som att man PRECIS somnat? Det enda man tänker är ”DET ÄR INTE SANT!?”. Men visst fan är det de.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Finns det nåt värre..

.. Än att hosta så jävla mycket att det omöjligt går att sova!? GOD DAMN IT!!

Lämna en kommentar

Under Begrundat

Victorias ängel gör en klockren skänkelvikning!

Ursäkta mitt överanvändande av YouTube idag, men nu blev det så. Småkikade lite på reprisen av Victorias secret fashion show ikväll och gjorde en sjukt rolig upptäckt! Alla ni hästtjejer (eller vad vet jag, hästkillar?) förstår mig säkert! Spola till 4:10 och spana in en PERFEKT skänkelvikning!

För er som inte vet vad en skänkelvikning är för något hittade jag en väldigt fin video för er:

1 kommentar

Under Okategoriserat

Remembering the years in music

Musik kan ju vara det bästa som finns. Och det bästa när man ska minnas! DJ earworm har gjort grymma mixar på de mest spelade låtarna respektive år. Här har vi 2007:

2008:

2009:

Cred till Wasa som visade mig första videon!

Lämna en kommentar

Under Musik

Just another work of art

Nu har jag fått tummen ur och köpt mig lite ny färg! Nu är det bara att sätta igång, vilken tid är bättre än nu då jag ändå mest lunkar runt hemma med snytpapper, hostmedicin och fleecefiltar?

Bjussar på lite tidigare teckningar. Jag är ingen mästare, har tecknat mest för kul då penna och papper legat framme, men nu ska jag ta tag i mig själv och göra nåt utav det. Kanske ta en kurs? Nää.. Vi får se. Men tänk om det i framtiden kan bli lukrativt! Haha, vilket skämt. Även om jag faktiskt sålt en målning för 3 år sen, de ni!

-07

Kladd på jobbet -09

Lämna en kommentar

Under Kreativt

Jag ångrar..

.. så sjukt mycket att jag inte gjorde lumpen. Jag var så sugen. Att få tuffa till mig lite och visa vad jag går för. Varför gjorde jag det inte? Jag fick ju iofs ett jobb jag inte ville bli av med men.. fan, det hade vart en sjukt värd upplevelse. För att inte tala om den fysiska formen, sällskapet, kunskaper och allt annat bra som folk berättar om. Eller är jag bara trött på att upplevas som en mesig blond tjej med fransk manikyr?

Lämna en kommentar

Under Begrundat

Slöseri med kalorier

Jag kan inte låta bli att tycka det är slöseri med kalorier när man äter godsaker med mint-/citrus-/fruktsmak. När man väl unnar sig godis eller choklad ska det ju smaka socker, sött och sliskigt! Vill man ha en fräsch mintsmak kan man ju likagärna ta ett tuggummi. Samma med fruktsmaken, ta en frukt?! Jag förstår liksom inte. Kanske gott i all ära men – What a waste!

1 kommentar

Under Begrundat

Royal Pains

Depp-temat fortsätter. Det var sjukt kallt ute, även om det känns rätt bra innerst inne för att det känns som Pite. Självklart tappade jag känseln i låren, snorade som ett as och råkade köpa hushållspapper istället för toapapper. Man skulle ju kunna tro att namnet ”Cuisine” skulle ha tipped me off att det har nåt med köket att göra, men icke, jag blev förblindad av de var tryckta snöflingor på. Nu har jag iaf första säsongen av Royal Pains att kika på med mitt snöflings-papper. Att jag börjar med en ny serie när jag slaviskt redan följer 10 st känns kanske inte som det smartaste kortet. Jag har iaf kommit till slutsatsen att jag behöver nåt vettigare att göra. Förstår ni hur många timmar jag lagt ned på alla avsnitt!? Sjukligt!

2 kommentarer

Under Vardag

Eeeuuuuh!

Idag är det deppdag hos mig! Jag är fortfarande sjuk och har dessutom lyckats dra på mig nån grads feber (glömde säga peppar, peppar igår). Natten har genomsyrats av frossa, cp-värme, frossa, cp-värme – ni fattar. Sprang dessutom upp mitt i natten för att hämta fler värmekällor i form av filtar och kläder. Nu ska jag ändå mot min vilja trotsa den vidriga kylan på 18 minus och min feber för att köpa lite mat. Äta bör man annars dör man. Äta gör man, ändå dör man. Idag är högsta önskan att bli frisk, få lite energi o kunna jobba! SNÄLLA!

2 kommentarer

Under Vardag

Boredum

Hur söt var jag!?

Jag mår så förbannat kasst och har SÅ tråkigt. Jag gör inget kul och har inget värdigt att skriva. Allt jag gör är att surfa runt, kolla igenom alla bilder på datorn, zappa och vänt.. gud.. jag är så dum.. Jag sitter o väntar på tolvslaget för att få tag i Desperates nya avsnitt men inser nu att det funnits tillgängligt ett helt dygn. SOM jag väntat. Nu ska jag ta o se vem som överlevde på hemmafruarnas gata i Fairview!

Btw, sneakpeak på lite läckert från topshop vår 2010.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Herrehjärtanes!

Bloggen är poppis idag! Jag som endast loggade in för att skriva ett self pity-inlägg om hur kasst jag mår och att jag åkt hem från jobbet efter 3,5 ynka timmar, men det blir det icke! Jag skrattade rakt ut åt skärmen och nu är jag bara glad istället! Dagen började trots allt med en glad spratteldans till Put a ring on it imorse och ser nu ut att sluta någorlunda lyckligt! Inget klagande här inte 36,6 är ju knappast feber! Hallelujah!

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Kippar fortfarande efter andan..

Det här är resultatet av en fruktansvärt bra film, Åter till Cold Moutain.

Jag avnjöt denna söndagskväll alldeles solo till denna film med totalt 4 koppar vaniljte och mitt första bakverk sedan.. EVER? mycket bra avslutning på årets första vecka!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Kerstin och Tobias kommer hata mig för det här..

.. men jag skrattar så jävla mycket varje gång jag ser det! Jag bara måste dela med mig! Allt är bara så jävla kul; posandet, att musiken har dött, att Corne försöker få tag på Jellö som är på damernas, att Fredrik försöker tala om för Malin hur man använder spotify (?) att Josse (?) utbrister ”Dé ä Hasse”, Tobias ihärdighet med att få till ett bra kort och Kerstins OSLAGBARA tagg! JAG DÖR!!! Enjoy ;)

3 kommentarer

Under Okategoriserat

Man ska ha husv…skoter!

Kommer ni ihåg vad jag skrev om skotrarna här om dagen? Hur som helst så när vi rullat in på infarten hos pappa så står där redan TRE snöiga skotrar. Med de två vi hade med oss blev det alltså FEM. Det är väl lagom.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Testinlägg från mobilen

Funkar det?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Bättre sent än aldrig..

.. så återkommer jag till butiksinvigningen. Fornarina slog upp portarna den 17 december till en ny flagship store på stureplan 15. Mycket fin liten butik där några av våra finaste Fornarina-änglar finns om dagarna. Efterfesten var på Collage där flera duktiga tjejer som jobbat hårt hela dagen fick pusta ut i sofforna med lite drinkar och bubbel. Eftersom jag inte fotade får jag hänvisa till bilder här, här och lite info här. Så tar jag och lånar en bild från Ida.

Linda och jag i en av puffarna på Collage.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Watching Victorias Secret Fashion Show..

.. the only way to do it – i en rosa kimono!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

-09 blev till -10

1. Jag
2. Lisa
3. Jag & Lisa
4. Corn, jag & Bea
5. Jag & Sara
6. Corn & Joanna
7. Bea & Anna
8. Adam & Joanna
9. Jag i Beas partyglajjor
10. Sara & POTATISEN!
11. Corn & Sara

1 kommentar

Under Bilder