Månadsarkiv: december 2009

Samtliga fördomar bekräftade

Imorgon när jag och Corne landat på Luleås flygplats kommer min pappa plocka upp oss. På släp kommer han inte att ha en, utan TVÅ NYA SNÖSKOTRAR. Helt normalt.

Men åh, så skönt det ska bli att komma ”hem” och andas frisk iskall luft, träffa pappa, farmor, vänner & morföräldrarna.

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Problemet löst!

Stassen för nyår:

Nä, så kul ska vi inte ha. Haha..mänsklig kassler. Ashett. Istället blir det en hetsig tur till stan imorgon och en kvick reid genom kedjorna på jakt efter lämplig klänning. Kvickt lär det ju knappast bli med den här rea-hetsen men försöka går ju. Hett tips från Ida var att Agent Provokateur har grym rea, så en tur där hoppas jag hinna med. Sen blir det arlanda express med Corn för att sedan flyga norrut för en slutlig destination hos far min i Piteå.

Lämna en kommentar

Under Vardag

Är för tillfället hung up on this

Lämna en kommentar

Under Musik

”I’ve been shopping for 20 years and I still got nothing to wear”

I övermorgon åker jag norrut över nyår. Stassen hade jag säkrad. Trodde jag. Innan jag ångrade mig. Nu har jag verkligen lite bråttom att skaffa en ny. Nåt sånt här vill jag fira in 2010 med!

2 kommentarer

Under Okategoriserat

Förbaskat också!

Turen vill inte riktigt infinna sig vid min sida på senaste. Nu när jag i  mitt bästa målarflow, fått tummen ur och verkligen målar så tar färgjäveln slut! Rookie som jag är vet jag inte ens var man kan köpa bästa färgen, än mindre var man kan köpa en FET jäkla tub vit färg så den aldrig kan ta slut.

Lämna en kommentar

Under Kreativt

Inspiration

Blake Lively. Vilken bild! Nu blir det måla!
Googla på Irving Penn för fler döfina foton.

Lämna en kommentar

Under Kreativt

Arga lappen

Efter en fartfylld readag med rekordförsäljning på jobbet idag mellan 9-17,30 var hjärnan min i lite småkoma, när jag sedan stängt butiken och funnit min bil istäckt och blev tvungen att HACKA ut den i 20 minuter kände jag mig fan död. Men när jag sen kommer hem och inser att det står en fittjävel parkerad på min plats kände jag mig begravd. Fan vad sur jag blev. Game on.

Mötte skvallerkärringen i hissen och startade skallgången om en pelparkerad grå saab hos henne, vidare till bilregistret, eniro etc etc. Varpå jag till slut fick tag i muppen som felparkerat. Och han blånekade att han var bilägare! Han ägde minsann ingen bil. Nähäää. Så jag tog pennan i hand, sjuukt redo att skapa min första arga lapp, och skrev en lapp som i och för sig blev alldeles för snäll. Sen slängde jag på mig kläderna och klampade med bestämda steg ut till bilen med en bild i huvet av mig klämmandes fast min lapp på hans vindrutetorkare med ett nöjd leende. Så när jag kommer fram är bilen borta!

Nu skulle man kunna tro att jag skulle bli glad, problemet är ju löst, men nej! Jag blir ännu mer förbannad! Det innebär ju att 1. killen ljög för mig 2. jag har ingen att ta ut min ilska på 3. jag har skrivit en lapp helt i onödan och framför allt 4. INSETT ATT LIKASÅ JAG HAR BLIVIT EN BITTERFITTA som skriver arga lappar. Förbannat också.

Men när jag ändå insett mitt bittra öde kan jag ju fortsätta. Araberna verkar ha fest i huset. Det luktar kebab och alldeles för mycket parfym i hissen, vattenpipa i hela trapphuset och det hörs skumma toner från typ våning 4. Bitter lördag. Mycket bitter.

Såhär i efterhand inser jag ju också att min lapp sög. Jag kan ju inte be honom att flytta bilen när han ändå är där och på väg bort. Suck..

Lämna en kommentar

Under Vardag

Gissa rimmet!

Pappa skickade helt oväntat ned en enorm kartong fylld med julklappar till mig och brorsan! Pappas rimpåhitt är utav denna värld, så söta. Här har ni två!

nr 1:
Nu en uppmaning du fick
Att på nätet ta en titt
En inloggning fordras
För att se om kontot frodats
Ingen anledning att uppge ett tjut
Logga sedan ut

nr 2:

Här en klapp som pappa ej kan ge
Men jag är en fena på dé
Montage går på ett kick
Du behöver endast göra ett klick

Nr 1 borde väl alla förstå men 2an är desto svårare.. Hade själv inte en aning om vad det var även när paketet var öppnat! Det är nog också den enda julklappen värd att visa som ingen annan tråkig bloggare redan postat ;) Här är den:

Xenon ljus till bilen (ni vet det bländande blå ljuset man blir så förbannad på varje gång man möter någon med det). Så nu ska jag också bli ett hatobjekt i trafiken! Men med bästa sikten! Yes!

I övrigt var julen bra (förutom att jag, liksom så många andra, gått upp 5 kilo). Sällskapet var trevligt, klapparna fina och maten god. Men det finns inget som kan mäta sig med en jul hemma. I Pite. Jag längtar HEM!!!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Vafan..!!

Det bara rinner ur ögonen o näsan!! Orkar inte! Kan inte bli sjuk nu! Nej, nej, nej, nej, neeeej!!! Sängen nu i obestämd framtid. Fan alltså..!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Jag ollar mitt hallgolv

Det finns ett antal förbannat roliga sms som hamnat hos fel mottagre alternativt blivit felskrivna. Som denna, priceless, det skulle stått ”Jag oljar mitt hallgolv” och kommer ur en liten fyndig bok ”42 sms som kom till helt fel person”. Jag fnissade en stund. Måste när jag ändå är inne på ämnet visa er ett mess jag fick en tid sedan: ” Hej din gamla trähatt! Våran städtant i by 502 är rån Bosnien och hjälper gärna till med översättning i nästa vecka. Trevlig helg!”. Kul det där med misstag.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Come out, come out, wherever you are

Det var en verkligt vacker syn som mötte oss när vi kikade ut genom köksfönstret imorse. Ja, ni får se själva.

Plogkantens size gör sig inte riktigt rättvis här. Fan vad det snöat alltså! Det var bara att börja sopa och gräva fram bilen (ote to myself: köp en spade). Även om jag trodde det skulle bli sjukt mkt jobbigare än det var. För min pärla bara plöjde genom kanten! YES! På bilden syns även goodiebagsen från butiksinvigningen. Ett separat inlägg kommer om det lite senare. Bättre det än aldrig.

Jag zoomade in från fönstret på Fredrik när han gick lös på sin bil, sen när vi kikade i kameran såg vi att han garvar och hade sett mig, haha! Det kanske inte låter så kul.. men det var det!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Kalas-lördag!

Lördagskvällen spenderades med med 11 partyglada norrlänningar (minoriteten av stockholmsfödda redpresenterad av Jellö får ingå i vår klunga) för att i förväg fira Fredriks födelsedag. Efter uppvärmningen i Aspudden blev det en tur till Snaps som var ovanligt tomt. Men det är ju trots allt vinter. Allt har väl sina säsonger :)

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Absolut fail

Kom hem för en stund sen, sjuuukt nöjd. Nöjd för att jag hittat den sjukt snygga bustiern Sonia Rykiel gjorde för hm i inte bara en utan TVÅ färger. Trodde att bara den rosa skulle vara fin men ack så jävla läcker den var i svart/blått också. Allt tack vare Wasas rapport om kvarvarande grejer från kollektionen – Tack! MEEEEEN. Nu när jag packar upp de underbara så tingen så sitter för fan larmjävlarna kvar! Jag lovar att det är tack vare ungen som sprang bakom kassadisken, för att hennes mamma inte hade koll, och min kassörska tappade (antagligen) fokuset. För övrigt så kan DISTRAHERADE/OUPPMÄRKSAMMA/OUPPFOSTRADE-mammor (och därmed också deras barn) vara det absolut värsta jag vet.

Kände att jag var tvungen att ha med kvittot i bilden.. hehe.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Rubberduck

När jag förskräckt tryckte upp lagerdörren (och därmed föste en driva av ansamlad snö samtidigt som spetsiga små jävla snöflingor pickade mig i nyllet) för att sedan knata mot bilen insåg jag att mitt skoval inte kunnat bli bättre! När kylan letade sig in mot kroppen där jag stod och grävde fram bilen kom den fanimej inte in i skorna! Snowjoggers med stickade renar, vilken kärlek. Jag tar efter morfar som själv har ett par blå i galontyg och kan nu igen älska snö!

Hur söta!? Skorna finns här: asos.com

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Man tager vad man haver

Vad tycks om headern? Min dundersnygga layout får ta o vänta ett tag, tills dess är paint min bästa vän. Man tager vad man haver och gör det bästa av situationen. Själv tycker jag nästan det är lite charmigt men riktiga budget-bilder med pixlar som förvränger ansikten till det oigenkänneliga. Hehe :)

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Releaseparty!

På torsdag slår Fornarinas nya flaggskeppsbutik upp portarna mitt på stureplan och inviger med en härlig fest! Min inbjudan trillade ned i brevlådan idag med Kenzas nuna poserandes bredvid den rosa faran. Nu återstår bara en enorm fråga, VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserat

Bilägare – CHECK!

Idag gick ägarbytet igenom och jag fick registreringsbeviset! Jag äger verkligen en bil. Det är helt sjukt! Och jag känner mig så stolt! Min pärla!

Lämna en kommentar

Under Vardag

To be or not to Bree

Såg just sjätte säsongsavslutningen av Desperate Housewives och jag dör. Måste verkligen ge skaparna av serien cred för att lyckas få serie-junkies, som mig själv, att gå bananas! Jag vill inte vänta till januari för att se hur det fortsätter! I’m addicted!

Lämna en kommentar

Under Vardag

Blonds have more fun

Knatade ned till närmsta frisörsalong igår och klippte av 10 cm, slingade och ljusade upp håret. Meeen, det blev i en riktigt varm ton. Tanken har aldrig slagit mig vad som passat mig men nu har jag ju insett att det inte är så varma toner i alla fall. Fan. Frågan är om silverschampo skulle kunna göra någon skillnad? Tills lönekontot är lite fetare.

Lämna en kommentar

Under Vardag

And I’m back in the game!

Idag var första jobbdagen för mig på två hela veckor! TVÅ! Förstår ni hur länge det är?! Jag har haft 1,5 veckors utspridd semester på 1,5 år så att jag hade myror i brallan behövs nog inte förklaras. Sååå underbart att jobba igen! Några dagars mjukstart behöver jag oavsett jag vill eller inte sen är det JÄRNET som gäller. Jag snor Wasa och Idas uttryck – LASER!!!

Lämna en kommentar

Under Vardag